wtorek, 8 sierpnia 2017

Makaron bez glutenu

Cześć! W zeszłym tygodniu nie pojawił się żaden nowy post, więc teraz będzie ich trochę więcej.
Dzisiejszym tematem będzie makaron bezglutenowy. Jest to jedna z niewielu rzeczy, które są moim zdaniem lepsze od tych "normalnych" (zawierających gluten). Makaron ten praktycznie niczym nie różni się w smaku od innych makaronów. To, co odróżnia go od pozostałych to kolor, gdyż ma trochę ciemniejszą barwę. Jeśli odpowiednio długo będziemy go gotować, wyjdzie makaron al dente.
Pyszne są makarony firmy Sotelli.


Aby idealnie ugotować makaron należy gotować go od 8 do 10 minut i mieszać od czasu do czasu.
Smacznego 🍝😃


Myślę, że produkt zasługuje na 5 gwiazdek 😉 ★★★★★

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz